Kätilötyötä naisen rinnalla

Löydät näiden sivujen lisäksi iHmetyksen Instagramista, Facebookista ja Twitteristä!

Somesta saatkin nopeimmin ajantasaiset uutisemme. iHmetyksen toiminta sai alkunsa sosiaalisessa mediasssa, ja on sikäli aikansa peili. Nykyajan diginatiivit - älylaitteiden parissa kasvanut sukupolvi - haluavat löytää nopeasti hakemansa, ja internet tarjoaa siihen käytännöllisen ratkaisun. Siksi onkin vain luontevaa, että myös me ammattilaiset olemme siellä, missä meidän kohderyhmämmekin on.

Internetin lisäksi  iHmetys hakee uomiaan myös live-toiminnalle. Keväällä 2016 alkaneet synnytysvalmennukset laajenivat 2017  imetysvalmennuksiksi ja -koulutuksiksi. iHmetyksen kaksi imetyskouluttajaa tarjoavat myös WHO:n 20h imetysohjaajakoulutusta sekä imetysohjaajien täydennyskoulutuksia toivotuista aiheista. Tällä hetkellä iHmetyksen live-toiminnat ovat keskittyneet Pirkanmaalle, uusien iHmetyskätilöiden myötä toivomme toimintamme kuitenkin laajenevan myös muualle Suomeen!

Yhdessä hyvää

Yhteistyön voima on kiistaton, hyppää mukaan edistämään kätilötyötä kanssamme!

iHmetys on voittoa tavoittelematon järjestö, ja toiminta täten perustuu iHmetys-kätilöiden vapaaehtoisvoimiin. Resurssit ovat haaveisiimme nähden vielä melko rajalliset. Potentiaalia olisi yhdistyksellä paljon enempäänkin, ja ideoita olisi rutkasti takataskussa. Joukkoomme mahtuu aina lisää iHmetys-henkisiä, innovatiivisia kätilöitä, joilta löytyy ideoita tai innostusta edistää kätilötyötä yhdistystoiminnan kautta. Sekä varsinaiset kätilöjäsenet että kannatusjäsenet ovat kaivattuja!

Yhdistykset ja yritykset

Teemme hyvin mielellämme yhteistyötä samojen päämäärien eteen työskentelevien toimijoiden kanssa. Ota reilusti yhteyttä ja esittele ideasi!

Oppilaitokset ja opiskelijat

Teemme erittäin mielellämme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa. Ehdota ideaa opinnäytetyölle tai kehittämistehtävälle, tai kysy mitä aiheita me olemme miettineet!Erityisesti kätilöopiskelijat, mutta myös muut joiden aihe sivuaa kätilötyön maailmaa.

Jos kiinnostuit jäsenyydestä tai yhteistyössä,  ota yhteyttä

Leave a Reply